Αρχική Σελίδα

Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

| Περίπου Suzhou Huiyuan Plastic Products Company

Η πλαστική Co. προϊόντων Huiyuan Suzhou, ΕΠΕ είναι top 5 ζαρωμένος πλαστικός κατασκευαστής φύλλων στην Κίνα που καθιερώνεται το 2008.

Τα κύρια πλαστικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα ζαρωμένα πλαστικά φύλλα (επίσης μπορούν να κληθούν κοίλα φύλλα PP, corflute φύλλα, correx φύλλα ή coroplast φύλλα), φρούτα/ζαρωμένο λαχανικά πλαστικό συσκευάζοντας κιβώτιο, ζαρωμένα μαξιλάρια στρώματος PP πλαστικά/δίσκος, σημάδια ναυπηγείων, correx προστασία πατωμάτων, corflute φρουρές δέντρων, του δέλτα παγίδες και ούτω καθεξής.

 

100% ποιοτική εγγύηση: Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από SGS και ISO9001, μπορούμε να παρέχουμε τα πιστοποιητικά, μπορείτε να είστε σίγουροι της ποιότητάς μας.

Η επισκόπηση εργοστασίων μας

Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Τώρα έχουμε 6 προηγμένες γραμμές παραγωγής με τα πλήρη σύνολα βοηθητικών μηχανών που τρέχουν 2 μετατοπίσεις κάθε μέρα. Υπάρχουν περισσότεροι από 150 υπάλληλοι στην επιχείρηση, διαχείριση 18 προσωπική, 6 προσωπικό Ε&Α, 19 πωλήσεις προσωπικά, και 101 εξειδικευμένοι εργάτες. Τώρα η παραγωγή είναι μέχρι 15,000τόνοι το χρόνο.
  Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα πιστοποιητικά τιμής μας

Μέσω της περιεκτικής εφαρμογής της ποιοτικής πολιτικής, η επιχείρηση προσπαθεί να ενισχύσει τη διοίκηση επιχειρήσεων και έχει κερδίσει τους τιμητικούς τίτλους της «εθνικής επίβλεψης και του εξεταστικού ποιοτικού καθησυχάζοντας εμπορικού σήματος», «του γνωστού εμπορικού σήματος της Κίνας», της «καθαρής επιχείρησης παραγωγής» και της «ασφαλούς επιχείρησης τυποποίησης παραγωγής». Και αποκτηθείς «πιστοποιητικό σημαδιών προϊόντων διεθνών προτύπων» που εκδίδονται από το κρατικό γραφείο της ποιότητας και της τεχνικής επίβλεψης, και το πιστοποιητικό «εθνικών επιθεώρηση-ελεύθερων προϊόντων» που εκδίδεται από τη γενική διοίκηση της ποιοτικών επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας. Επιπλέον, τα προϊόντα όλης της επιχείρησης έφθασαν στο διεθνές πρότυπο SGS και ISO9001.
Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Δείτε περισσότερα πιστοποιητικά >>

 

Προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής

Εμμένουμε πάντα στην ιδέα «της ποιότητας είμαστε ο πυρήνας μιας επιχείρησης», χτίζουμε τη ζήτηση στην αγορά με την εικόνα εμπορικών σημάτων, και έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των στην εγχώρια αγορά και διεθνών πελατών με την άριστη ποιότητα και της τέλειας υπηρεσίας.

Τα εξής είναι ένα μέρος των περιπτώσεων εφαρμοσμένης μηχανικής μας:
Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.
Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.
Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.
Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.
Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : Huiyuanboard

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ετήσιες πωλήσεις : 15000,000-200,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Production Line: 8

Patents: 18

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις