Αρχική Σελίδα Νέα

Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Huiyuan Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα πλαστικά μαξιλάρια στρώματός σας είναι ακριβώς τι ανάγκη Ι! Έχω ψάξει πολλά manucturers, στην πραγματικότητα, τα προϊόντα σας δεν είμαι του φτηνότερος, αλλά μπορώ να πω σίγουρα ότι το προϊόν σας είναι το οικονομικώς πιό αποδοτικό, και τύποι είστε πολύ επαγγελματικοί, θα ψάξετε περισσότερη συνεργασία με την επιχείρησή σας.

—— Gavin

Η ποιότητα κιβωτίων είναι πολύ υψηλή! Πολύ ικανοποιημένος με τη χρήση.

—— Frank

Πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα αυτών των μαξιλαριών στρώματος!

—— Tom

Εξαιρετικά υπηρεσία και προϊόν. Διατάξαμε ένα δείγμα μετά από να στείλουμε τις φωτογραφίες κατευθείαν του πρωτοτύπου μας. Μόλις λάβαμε και εξετάσαμε το προϊόν κάναμε τις αλλαγές για το τελικό προϊόν. Η ομάδα είναι πολύ γνώση και εφαρμόζει την καλή κοινή λογική με τις ιδέες τους. Υψηλός συστήστε για τη μεγάλες υπηρεσία, το προϊόν και την τιμολόγηση.

—— Karn

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει
Η huiyuan πλαστική Co. προϊόντων Suzhou, ΕΠΕ είναι μια κατασκευή & εμπορικές συναλλαγές Combo που καθιερώνεται το 2008. κάλυψη περίπου 15.000 ㎡. Τώρα έχουμε 11 προηγμένες γραμμές παραγωγής, επιπλέον, μια από τις γραμμές παραγωγής στάλημεν στο εργοστάσιο από τον πωλητή χθες. Επειδή μετά από περισσότερο από δέκα έτη αδιάλειπτων προσπαθειών, έχουμε όλο και περισσότερους πελάτες, και τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει  0
Έχουμε επίσης 3 εκτυπωτές, 15 τέμνουσες μηχανές Τύπου, 9 δεσμευτικές επίπεδες μηχανές καλωδίων, 7 δεσμευτικές μηχανές καρφιών, 12 μηχανές υπερηχητικής συγκόλλησης, 4 τρισδιάστατες αυτόματες μηχανές δειγμάτων, 3 άκρη-σφραγισμένες μηχανές, 3 punching μηχανές, κ.λπ.
Τώρα η παραγωγή είναι μέχρι 14.000 τόνοι το χρόνο. Βρισκόμαστε στην πόλη SUZHOU, κοντινή Σαγκάη, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. (Υποκατάστημα σε Xi'an, επαρχία Shaanxi)
 
Η επιχείρησή μας έχει στηριχθεί στην τεχνολογική πρόοδο, τις αναπροσαρμογές εξοπλισμού και τη συνεχή κατάρτιση των υπαλλήλων για να εξασφαλίσουν τη θέση της επιχείρησης στη βιομηχανία πλαστικών. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να υποστηρίζει το πνεύμα της ποιοτικής υπηρεσίας και της διαχείρισης ακεραιότητας ως ίδρυμα των επιχειρηματικών λειτουργιών, και να συνεργαστεί ειλικρινά με τους πελάτες και να βοηθά η μια την άλλη. Θα κολλήσουμε στην αξιοπιστία και τις υποσχέσεις μας, και θα εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας ολόψυχα. Εάν χρειάζεστε τα ζαρωμένα πλαστικά φύλλα ή άλλα ζαρωμένα πλαστικά προϊόντα, μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει  1
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 11η ζαρωμένη πλαστική γραμμή παραγωγής φύλλων έχει έρθει  2